Bedrijfsprofiel

Roelofs Adviesbureau voor installatietechniek BV is een multidisciplinair bureau. In onze adviezen houden wij rekening met mens, milieu en maatschappij en richten wij ons op duurzaamheid en veiligheid.

Hierbij denken wij in energiezuinige concepten, duurzaam opgewekte energie, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen en een gezonde werk- en leeromgeving.  

Wij zijn onze opdrachtgevers van dienst, bij het ontwerp, berekenen en tekenen van  hoogwaardige installaties voor klimaatbeheersing, sanitairtechniek, koeltechniek, laboratoriumtechniek en aanverwante technieken.  

Met behulp van moderne computersystemen ontwerpen en berekenen uw de installaties conform de laatste normen. Daarnaast beschikken wij over hoogwaardige meetapparatuur zoals digitale warmtebeeld camera's, geluidsmeters en dataloggers, waarmee wij de staat van uw gebouw en installaties uitstekend in beeld kunnen brengen.

Onze praktijkgerichte aanpak speelt in op de wens van de opdrachtgever. De vakbekwaamheid van ons team staat garant voor hoogwaardige dienstverlening.

Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan ons werk bestaan uit één enkel onderzoek of een compleet ontwerp inclusief aanbesteding en begeleiding van de realisatie tot en met de nazorg.

Onze diensten voeren wij uit volgens de DNR (De nieuwe regeling 2005 rechtsverhouding opdrachtgever- adviseur) daarnaast hanteren wij de gedragscode van NLingenieurs deze combineert waarden als integriteit, deskundigheid en onafhankelijkheid met verantwoordelijkheid ten opzichte van mens, milieu en maatschappij

Learn MoreMeer

Contact Us

Roelofs adviesbureau voor installatietechniek B.V. vindt u op het volgende adres

Grobbestede 12
6911BX Pannerden
tel: 0316-371796
fax 0316-372774
e-mail ravi@chello.nl

 

warmtebeeldcamera